Rólunk

A VELUX Commercial azt a célt tűzte ki maga elé, hogy az Ön kedvenc partnere legyen a természetes bevilágítás, szellőztetés, valamint a hő- és füstelvezetés területén mind az új építésű, mind a felújítandó ipari, kereskedelmi és középületeknél. A termékválasztékhoz felülvilágító kupolák, sávos felülvilágítók, lapostető ablakok, üvegezési rendszerek, valamint hő- és füstelvezető rendszerek tartoznak.

Hozzáadott érték

 

Nagyobb hatékonyság: Számos megoldásunk hatékonyabbá teszi a tetőkön végzett munkát. Készre szerelt rendszereinkkel például lerövidül a szereléshez szükséges idő, páratlan csereprogramunk megkönnyíti a felülvilágító kupolák cseréjét felújítás esetén, a digitális dokumentáció pedig felgyorsítja a karbantartások adminisztrációját.


Jobb biztonság: Maximális biztonságot kínálunk az ipari lapostetőkön. Innovatív leesésvédelmi rendszerünk, a LK-DDN minden tetőt biztonságosabbá tesz, mivel öt szabványos méretben raktárról rendelhető, ezért gyorsan kiszállítható, és egyszerűen, utólagosan beszerelhető bármilyen méretű, anyagú és gyártmányú felülvilágító kupolába. A szerelők szabványos digitális eszközökkel végzik el a kockázatértékelés teljes folyamatát. Rendszerünket a szakmai érdekképviselet vizsgálta be és tanúsította.

 


Fejlett digitalizálás: Digitális folyamatokat alkalmazunk minden vállalati területen, a karbantartási folyamatoktól, az online dokumentációtól és a sávos felülvilágító konfigurátortól kezdve az építkezésen végzendő szereléseket bemutató videókon át egészen a megelőző karbantartási koncepciókig.

 


Nagyobb választék: Nálunk a legnagyobb a termékválaszték ipari lapostetőkhöz. Ez a felszereltségekre, a funkciókra és a formákra éppúgy érvényes, mint a felhasznált anyagokra: üveg, műanyag vagy GRILLODUR®.

 


Rendszereink moduláris felépítése jövőállóvá teszi az ipari lapostetőkbe történő beruházást, és optimalizálja a teljes bekerülési költséget (TCO, Total Cost of Ownership). Az igények növekedésével együtt megoldásaink is fokozatosan bővíthetők, akár egészen az automatizált, integrált komplett rendszerekig.

Rólunk

A VELUX Commercial-ről


A VELUX Commercial Európában


Telephely