Elektromos hő- és füstelvezető rendszerelemek felülvilágító kupolákhoz

 

A VELUX Commercial DIN szabvány szerinti, elektromos hő- és füstelvezető rendszerelemei a mindennapi szellőztetés mellett elsősorban a felülvilágító kupolák biztos és nagy teljesítményű nyitását teszik lehetővé tűz esetén. A VELUX Commercial a legkülönbözőbb alkalmazási esetekre kínál megfelelően méretezett megoldásokat a lépcsőházak füstmentesítésére szolgáló rendszerektől egészen a komplett hő- és füstelvezető rendszerig.


Az erős és gyors FIREJET® 165J SA rendszer nem csak nagy teljesítményével bizonyít, hanem alacsony zajszintjével és a különösen nagy szellőztetési keresztmetszet érdekében programozható szellőztetési állásával is. Ennek köszönhetően kiegészítő motor nélkül lehetséges a mindennapi szellőztetés.


A lépcsőházak füstmentesítéséhez komplett készleteket kínálunk, amelyek további, opcionális kiegészítő tartozékokkal bővíthetők. A szállítási terjedelemmel és a szolgáltatásokkal kapcsolatos részletes információk a következő termékleírásokban találhatók.


Az elektromos hő- és füstelvezető rendszerelemek alapvetően a legkülönfélébb lábazatokon és felülvilágító kupolákon alkalmazhatók, továbbá felszerelhetők a hozzáillő 24/48 V-os füst- és hőelvezető vezérlőközponttal, a különböző kiegészítő tartozékokkal és vezérlési lehetőségekkel. Emellett az épületirányítási rendszerbe történő bekötésükre is van lehetőség.

Felülvilágító kupolákhoz tartozó elektromos hő- és füstelvezető rendszerelemek

FIREJET® 165J SA 24/48V AZ


Stairwell 24V SHEV set dome rooflight


24V SHEV systems