Pneumatikus hő- és füstelvezető rendszerelemek felülvilágító kupolákhoz

 

A FIREJET® 165J AZ DIN szabványnak megfelelő, felülvilágító kupolákhoz készült, pneumatikus hő- és füstelvezető készülék garantálja a természetes bevilágító elemek biztonságos nyitását tűz esetén. A hő- és füstelvezető rendszer magasszintű működési biztonságot nyújt, mivel áramellátástól független, ezért még teljes áramszünet esetén is megbízhatóan nyit. Emellett a DIN EN 12101-2 szerint bevizsgált és tanúsított.


Tűz esetén az erős hőfejlődés hatására eltörik a nyitókészülékben található üvegpalack. Ez kiszúrja a beépített CO2-patront, ahonnan a gáz a pneumatikus hengerbe áramlik, és automatikusan kinyitja a füstelvezetőt. A mérgező füstgázok elvezetődnek, így járhatóak maradnak a mentési és menekülési útvonalak.


A FIREJET® 165J AZ maximális hatásos nyílófelülete 4,50 m2.Még nagy hóteher (SL 900) alatt is mindig megbízhatóan nyílik. A hő- és füstelvezetés, valamint a szellőztetés kettős funkciója sűrített levegős vagy elektromotoros kombinációban lehetséges.


A biztos kioldás mellett ezeknek a felülvilágító kupolákhoz készült, pneumatikus hő- és füstelvezető készülékeknek a karbantartása is igen hatékony, hiszen a működés ellenőrzése a CO2-patron alkalmazása nélkül elvégezhető, így nem kell azt minden alkalommal kötelezően cserélni. Szívesen adunk átfogó jellegű tanácsot a hő- és füstelvezető rendszerek karbantartásával kapcsolatban is.

Felülvilágító kupolákhoz készült, pneumatikus hő- és füstelvezető rendszerelemek választéka

FIREJET® 165J