Hő- és füstelvezető, valamint szellőztető rendszerelemek sávos felülvilágítókhoz

 

A VELUX Commercial sávos felülvilágítók nem csak a nagy felületű természetes bevilágításra alkalmasak, hanem megfelelő nyílószárnyakkal és nyitókészülékekkel felszerelve kiválóan alkalmazhatók a gravitációs füstelvezetésre és a mindennapi szellőztetésre is. Hő- és füstelvezető rendszerként, kizárólag tisztán szellőztetőberendezésként vagy éppen a kettő kombinációjaként is használhatók. Elektromos és pneumatikus úton egyaránt működtethetők.


Sávos felülvilágítókhoz való hő- és füstelvezető, valamint szellőztető rendszerelemekkel felszerelve a VELUX Commercial sávos felülvilágítók természetesen úton működő hő- és füstelvezető készülékként (NRWG) is használhatók. Így a legkülönbözőbb körülmények között képesek garantálni a DIN EN 12101-2 szerinti, hatékony hő- és füstelvezetést. Készülékeink és nyílószárny-rendszereink maximális biztonságot nyújtanak tűz esetén, üzembiztosak és kiváló minőségüknek köszönhetően akár ezer nyílás után is stabilan működnek (Re1000).


Az egészséges és kellemes mindennapi helyiségklíma érdekében a VELUX Commercial sávos felülvilágítók a nyílószárnyaknak és a megfelelő, opcionális kiegészítő készülékeknek köszönhetően szellőztetésre is használhatók. Szívesen adunk tanácsot a felszerelési lehetőségekről a sávos felülvilágítók hő- és füstelvezető és szellőztető rendszerré történő bővítéséhez.

Sávos felülvilágítókhoz való hő- és füstelvezető, valamint szellőztető rendszerelemek választéka

Hő- és füstelvezetés: pneumatikus


SHEV Electro