VELUX Commercial műanyag természetes bevilágító rendszerek

Az ipari épületek lapostetőjén alkalmazott, műanyag természetes bevilágító rendszereknek döntő szerepük van a természetes bevilágítás, a szellőztetés, valamint a hő- és füstelvezetés szempontjából. Használatuknak köszönhetően normál, nappali fényviszonyok mellett rendszerint elhagyható a mesterséges megvilágítás, ami nem csak az energiaköltségekre, hanem elsősorban az ott dolgozók közérzetére van pozitív hatással. Ennek eredményeképpen nő a termelékenység, miközben csökken a baleset- és sérülésveszély. Emellett a hő- és füstelvezetési funkciók alkalmazása maximális biztonságot nyújt, és garantálja az ipari épületek kötelező személy- és vagyonvédelmét.


A jól bevált VELUX Commercial műanyag természetes bevilágító rendszerek mindezeket a követelményeket teljesítik. Felülvilágító kupoláink és sávos felülvilágítóink a lapostetőn való elrendezésüknek köszönhetően lehetővé teszik a csarnokok igény szerinti, egyenletes megvilágítását, ráadásul szellőztetésre, valamint hő- és füstelvezetésre is alkalmasak ipari és irodaépületekben egyaránt.


Akár új építésű épületről, akár felújításról van szó, a VELUX Commercial megoldásai mindig igazodnak az Ön egyéni követelményeihez. Konfigurálható szabványmoduljaink igényekre szabott alkalmazási lehetőségeket biztosítanak. E téren minden esetben igazodunk a természetes bevilágító rendszerek építésére vonatkozó, jelenlegi és jövőbeli törvényi előírásokhoz és szabványi követelményekhez, az energiatakarékosságról szóló németországi rendelethez (EnEV), valamint a természetes füstelvezetésre vonatkozó törvényekhez és szabványokhoz. Az ETA-tanúsítvánnyal és az EK megfelelőségi nyilatkozattal Európa-szerte azonos minőséget és funkciókat garantálunk ügyfeleink részére.

Műanyag természetes bevilágító rendszerek termékválaszték

Felülvilágító kupolák


Sávos felülvilágítók