VELUX Commercial felülvilágító kupolák

A VELUX Commercial műanyag felülvilágító kupolák ideális megoldást jelentenek a lapostetős ipari épületek elegendő természetes fénnyel és friss levegővel történő ellátásához. Az ilyen épületek építésmódja miatt ez gyakran nem oldható meg kizárólag a homlokzaton keresztül.


A VELUX Commercial felülvilágító kupolákat a nagyfokú strapabírás, a hosszú élettartam, ennélfogva pedig a gazdaságosság jellemzi. Mindez a héjazat, a szellőztető keret és a lábazat műszakilag jól átgondolt kapcsolatának köszönhető, mely a VELUX Commercial saját fejlesztése. A különböző tetőszerkezetekbe történő biztonságos és hatékony beépítést olyan hasznos szerelési segédeszközök segítik, mint például a tetőszigeteléshez készült csatlakozórendszerek – „E-connection” csatlakozó sín.


Emellett a felülvilágító kupolák választékában sokféle forma, méret és üvegezési változat található. A VELUX Commercial felülvilágító kupolák a lábazat és a kiegészítő tartozékok széles választékával kombinálva szinte minden alkalmazási területre konfigurálhatók. Ennek köszönhetően a funkciók és a kialakítás tekintetében egyéni termékkövetelmények is egyszerűen megvalósíthatók. Ezek közé tartozik például a kiváló hőszigetelés, illetőleg a szellőztetésre, valamint hő- és füstelvezetésre való alkalmazhatóság lehetősége. Kiviteltől és a felszerelt kiegészítő tartozékoktól függően további funkciókat is képesek ellátni, például leesés-, hő-, napsugárzás-, ütés- és jégeső elleni védelem.


Valamennyi felülvilágító kupola megfelel az EK megfelelőségi nyilatkozatban megfogalmazott szigorú követelményeknek.

Felülvilágító kupolák választéka

Energiahatékony felülvilágító kupolák


Energiahatékony felülvilágító kupolák


Heat protection dome rooflights


Ütés ellen védő felülvilágító kupolák


Dome rooflight, Hail Protection


Sound protection dome rooflights


Dome rooflights-Special Designs


Lábazatok


Dome rooflight accessories


Building Management System