VELUX Commercial sávos felülvilágítók

A VELUX Commercial sávos felülvilágítók ideális megoldást jelentenek az ipari lapostetők és az alacsony hajlásszögű tetők nagy felületű üvegezéséhez. A természetes bevilágítás mellett - nyílószárnyakkal kombinálva - szellőztetésre és füstelvezetésre is alkalmazhatók. Ezzel együtt megfelelnek a korszerű ipari építészet szigorú követelményeinek.


A VELUX Commercial sávos felülvilágítók a felszerelések és kiegészítő tartozékok széles választékának köszönhetően gondoskodnak az optimális természetes bevilágításról, a friss levegő utánpótlás révén a kellemes helyiségklímáról, valamint tűz esetén hő-, és füstelvezetéssel a maximális biztonságról. Ezenkívül kiválóan szigetelnek hideg és meleg ellen, megfelelnek a magyar és az európai építési jogszabályokban megfogalmazott statikai követelményeknek, extrém időjárási viszonyok mellett is stabilak és biztonságosak maradnak, és fokozott öntisztító hatással rendelkeznek. De ami a legfontosabb: a VELUX Commercial minőségnek köszönhetően rendkívül hosszú élettartamúak.


A VELUX Commercial sávos felülvilágítók funkcionális rendszermegoldásként különböző méretű épületeken alkalmazhatók. Lehetséges alkalmazási területek például: ipari épületek, raktárcsarnokok, logisztikai központok, gyártóüzemek és sportcsarnokok. Méretükből és felhasználási jellegükből adódóan az ilyen épületek különösen nagy fénybevitelt igényelnek, amit a VELUX Commercial sávos felülvilágítók a választott - akár 11 méteres szélességben és bármekkora hosszúságban - gond nélkül képesek biztosítani. Emellett a sáv-felülvilágítók optimálisan szórják a fényt a beltérben, így kellemes munkakörnyezetet teremtenek.


Munkabiztonság terén is teljesítenek minden irányelvet és szabványt. A tetőn végzett munkák biztonságáról speciális leesés elleni biztosító rendszerek gondoskodnak. Megakadályozzák a sáv-felülvilágítón, ill. a nyílószárnyakon keresztül történő leesést.


A számos kivitelnek és változatnak köszönhetően a VELUX Commercial minden projekthez a megfelelő sávos felülvilágítót kínálja. Európa szerte azonos minőséget szállítunk. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a sávos felülvilágítóinkra kiadott európai műszaki engedély (ETA).

Sávos felülvilágítók választéka

Normál sávos felülvilágító


Energiahatékony sávos felülvilágító


Sávos felülvilágító lábazatok


Sávos felülvilágító nyílószárnyak