VELUX Commercial energiahatékony sávos felülvilágító

A VELUX Commercial energiahatékony sávos felülvilágítók kiválóan alkalmazhatók szigorú energiahatékonysági követelményű lapostetős épületeken, akár új építésű épületről, akár energetikai felújításról van szó. Egyaránt alkalmasak a természetes bevilágításra, a mindennapi szellőztetésre, valamint a hő- és füstelvezetésre, illetve különböző üvegezési változatban (opál/átlátszó) kaphatók. A nagyfokú előszereltségnek köszönhetően szerelésük egyszerűen és gyorsan elvégezhető. Ez a sávos felülvilágító az íves VARIO-THERM, valamint a nyereg- és félnyeregtetős VARIO-THERM-S kivitelben rendelhető.


Az ellenálló kemény PVC és alumínium takaróprofilokból gyártott VELUX Commercial kompozitprofilok innovatív anyagkombinációja kiváló minőségű és erős szerkezetet eredményez, amely igényes építészeti megoldással csatlakozik a szigeteléshez, így biztosítva a tökéletes védelmet és tetőszigetelést. A hőszigetelő, többkamrás keretcsatlakozó profil biztosítja a hőhídmentes kialakítást, így pedig hozzájárul az alacsony hőveszteséghez.


Ezenkívül minden VELUX Commercial energiahatékony sávos felülvilágító szerkezet bevizsgált és európai műszaki engedéllyel (ETA) rendelkezik, így Európa-szerte jogi szempontból biztonságosan alkalmazható. Az energiahatékony sávos felülvilágítók választékát hozzáillő rendszertartozékok, például árnyékolórendszerek és a magyar építőipari szakmai egyesület által tanúsított leesés elleni biztosító rendszerek teszik teljessé.

Energiahatékony sávos felülvilágítók választéka

VARIO-THERM


VARIO-THERM-S