VELUX Commercial normál sávos felülvilágítók

A VARIO-NORM normál sávos felülvilágító a legkeresettebb termékünk a sávos felülvilágítók kategóriában, hiszen háromszoros előnyt nyújt: biztosítja a helyiség optimális bevilágítását természetesen napfénnyel, gondoskodik a munkahely friss levegő utánpótlásáról, valamint a megelőző tűzvédelemhez hő- és füstelvezetőként is funkcionál. Egyaránt alkalmazható új építésű és felújítandó lapostetős épületeken.


A sávos felülvilágító rendszer a különböző követelményekhez igazodóan különböző üvegezési változatokban (opál/átlátszó) kapható. Ezenkívül nagyfokú előszereltsége egyszerű és gyors szerelést tesz lehetővé. További előnye: a normál sávos felülvilágító ETA-tanúsítvánnyal rendelkezik, aminek köszönhetően az összes EU-s országban teljesíti az építési jogi követelményeket.


Megfelelő nyílószárny-rendszerrel – például teljes-, gerinc-, dupla-, oldal- vagy vállszárnyakkal – felszerelve a sávos felülvilágító optimálisan alkalmazható a mindennapi szellőztetésre, valamint hő- és füstelvezetésre. A tetőn végzett szerelési és karbantartási munkák biztonsága érdekében speciális leesés elleni védelmi rendszerek szerelhetők fel.

Normál sávos felülvilágítók választéka

VARIO-NORM